Oxkind med fräst vitkål och grönkål

Gick hem tidigare idag, mådde pyton. Sällan det händer men jag var tvungen att åka hem och kolla blodtrycket. Min Systemiska Skleros har en variant som gör att jag måste ha koll på blodtrycket för njurarnas skull. Man riskerar nämligen att få ”renal kris” om blodtrycket ökar för mycket. Dvs njurarna slås ut och slutar fungera.

Som tur var fixar min man maten på måndagar. Det blev långkok på oxkind tillsammans med fräst grönkål och vitkål.

Nu ligger jag och vilar på min värmefilt med ett tryck som är helt ok.
Sover nog lite, det är en ny dag i morgon.

2015/01/img_7072.jpg

Annons

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s