Cancer och boktips

En av de böcker som har hjälpt mig mycket i det ”tänk” kring mat som jag har är ” Den Galna Sexiga Dieten”. Jättebra bok med ett konstigt namn.

2015/01/img_7246.jpg

Författaren heter Kris Carr. Hon har sedan 2003 lidit av cancer i levern och lungorna. Cancerformen är obotlig och går inte att operera. Vad som var positivt för henne var att det inte var en aggressiv form.

Trots detta har hon lyckats att vända sin situation till att hålla cancern i vilande läge. Detta har hon gjort genom att lägga om hela sitt liv och sin kost.

Kris Carr beskriver cancern som sina Skönhetsfläckar” som alltid kommer att finnas där men att hon nu har fått alla pusselbitar på plats för att överleva.

2015/01/img_7245.jpg

2015/01/img_7247.jpg

Boken är inte en kokbok, även om det finns en hel del recept utan är tänkt som en ”orsak och verkan” bok. Kris Carr ger tips och idéer om mat, träning, sömn, tillskott och förebyggande livsstil.

Det är ditt liv och det är du som måste bestämma dig. Den här boken ger dig verktyg till förändring.

Jag har inte Cancer men min autoimmuna sjukdom gör att jag tycker att mycket av det hon skriver passar även mig. Paleo är ingen vegetarisk kost, inte heller äter man mjölkprodukter eller vissa spannmål/bönor som förespråkas i boken. Trots detta tycker jag alla borde läsa ”Den Galna Sexiga Dieten”

Annons

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s