Träning och Cupcakes Paleo

Working out and baking cupcakes 

Eftersom jag knappt är utomhus i Åre, under större delen av året, passar jag på att träna när jag är på Gotland. Bara att kunna gå promenader gör mig lycklig i själen. Slog till och med på stort och köpte nya springskor för första gången på tio år. Tänkte det var en bra present till mina benhinnor.

Since I barely go outdoors in Åre, during most time of the year, I take the opportunity to workout when I’m on Gotland. Just being able to go out walking makes my soul happy. I even  bought new running shoes for the first time in ten years. Thought it was a good gift for my periosteums.

  
Idag var första dagen på tre veckor det var riktigt strandväder så då bakade jag Cupcakes för att ta med som fika.

Receptet är enkelt och går snabbt att göra, muffinsarna kräver dock lite längre tid i ugnen än vanliga.

Today was the first day in three weeks it was really beach weather so I baked cupcakes to bring with me.

The recipe is simple and quick to do, however, the cupcakes require a little more time in the oven than ordinary.

Blanda 20 färska dadlar, 3 ägg, 2 dl mandelmjöl, 3 tsk bikarbonat, 2 dl smält Ghee alternativ Kokosolja. 2 tsk ekologisk kanel och 4 droppar bittermandelolja i en matberedare och kör till en smet. Blanda ner 1/2 dl hackade nötter/ mandlar. Klicka upp i myffinsformar och tryck ner bitar av färska jordgubbar. Ställ på en plåt i ugnen på 160 grader i ca 30 minuter. Ha lite folie över på slutet om de ser för mörka ut på toppen. 

  
Mix 20 fresh dates, 3 eggs, 2 cups almond flour, 3 tsp baking soda, 2 cups melted Ghee option Coconut oil. 2 teaspoons organic cinnamon and 4 drops of bitter almond oil in a food processor and pulse to a batter. 

Carefully Mix in 1/2 cup chopped nuts or almonds. Click in to cupcake tins and push down pieces of fresh strawberries. Place on a baking sheet in the oven at 160 degrees for about 30 minutes.

  

Annons

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s