Diffus Systemisk Skleros

Min diagnos ”Diffus Systemisk Skleros” krävde att jag blev expert på min egen sjukdom. Den är nämligen så ovanlig att inte många människor eller doktorer har riktig koll på vad den går ut på. Jag ser frisk ut och därför bedömer människor och doktorer mig, utifrån mitt yttre.

Jag har varit tvungen att läsa galet många ”googleöversatta” läkarrapporter och se massor av YouTube klipp för att lära mig själv om denna konstiga sjukdom. Jag ingen expert än men jag har valt en väg att gå för att se till att överleva och kämpa så mycket jag kan.

Annons

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s