Cordoba och mosqén 

Idag återvände vi till mosqén och betalade entré. Otroligt pampig kyrka/ mosqé. Kristna symboler och helgon samsas med muslimska utsmyckningar. Man blir ödmjuk när man förstår vilket värde denna religiösa byggnad har haft för människor genom århundraden.Efter det vi varit kulturella gick vi och åt lunch på Mercado De Victoria. Ett fantastiskt trevligt ställe.  En matgalleria. Äntligen hittade jag Pimentos de Padron. 

Då tittade även solen fram, i morse kom det rök ur munnen när vi kom ut ur lägenheten. Så nu på eftermiddagen blev det shopping av täckjacka och rött te. Fötterna behövde  dessutom vila, tur att man har iläggssulor i skorna.
Annons

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s