Höjden av klantighet

Det har varit riktigt halt här uppe i Åre i flera veckor och jag tar mig inte ner för vår backe utan broddar på skorna. Jag är så nördig att jag har mina broddar på mig jämt..

I onsdagskväll höll min man på att packa inför en veckas skidresa till Alperna med våra äldsta killar. När han skulle ut och hämta något så hör jag att han skriker högt och springer ut för att hjälpa honom. Trodde minst att han var döende och att mina barn skulle växa upp faderlösa.

Två steg hann jag innan jag drog omkull. Redan när jag slog i marken såg jag stjärnor och fattade direkt att det var illa.

Lång historia, min man drog till Alperna, jag drog till hälsocentralen och gipsade min brutna handled.

Till middag blev det tröstmacka med ägg.

2015/02/img_7686.jpg

Nu ska jag ner till Stockholm för att träffa massor av vänner och för att ha möte med Reumatiker- förbundet angående en Systemisk Skleros-förening. Det behövs. Ingen som får denna hemska sjukdom ska behöva stå ensam utan stöttning. Ju fler man är desto starkare!!

2015/02/img_7693.jpg

Annons

En tanke på “Höjden av klantighet”

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s