Ny blogg med nytt namn / New blog with a new name

 

 

Hi / Hej

I’m creating a new blog, it is super exciting and a really hard thing to do. I have been writing in this blog for almost four years and I will keep it.  But I feel it’s time to move to my own place where I’m more in charge.

This is the link to my new blog:

http://cleanfoodfighter.com/

I would be so happy if you want to follow me on my new blog, by signing your e-amail you will get post updates

Teresa

Jag håller på och skapar en ny blogg,  visst är det superspännande men också en riktigt svår sak att göra. Jag har skrivit på den här bloggen i nästan fyra år och jag kommer att  behålla den. Men jag känner att det är dags att flytta till min egen plats där jag  har mer egen kontroll.

Jag skulle bli så glad ifall du vill följa med till min nya blogg och anmäla din e-post som prenumerant.

Här är länken till min nya blogg:

http://cleanfoodfighter.com/

Teresa

Annons

6 reaktioner till “Ny blogg med nytt namn / New blog with a new name”

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s